FITNESS is het beste recept voor de slanke lijn!

Hoe meer spiermassa je hebt, hoe hoger je stofwisseling is. Regelmatig sporten heeft dus een positief effect op het verminderen van vet en je figuur. Er bestaat geen slecht figuur, wel verkeerde trainingsmethodes.

Heb je een specifieke doelstelling en wil je die zo effectief mogelijk bereiken?
Vind je daarnaast intensieve individuele begeleiding belangrijk? Dan is onze Personal Training voor jou de oplossing. We maken op basis van jouw doelstelling en wensen een trainingsplan op en begeleiden je daar intensief bij. Zodat jij jouw doel behaald!

> PERSONAL TRAINING

 > GEWICHTSCONSULENT ALIE LAMBECK

 

Droomfiguur binnen handbereik

 

De Finyo stofwisselingskuur is gebaseerd op een holistische en natuurlijke benadering. Hiermee leg je de basis voor een strak en slank lichaam, profiteer je van de effecten van moderne homeopathie, beleef je plezier aan bewegen en leer je op een smakelijke manier verse en gezonde maaltijden te bereiden. Het succes heeft niet alleen gevolgen voor je uiterlijk: je zult je fitter en gezonder voelen.

Ontdek alles over de Finyo Stofwisselingskuur bij onze informatiebijeenkomsten.

Wil je een deelnameplaats reserveren, neem dan contact met ons op of gebruik ons contactformulier:

> Ja ik wil meer info over het bereiken van mijn droomfiguur

 

Meer informkatie en veel persoonlijke verhalen over de Finyo Stofwisselingskuur vind je op facebook en www.finyo.com 

 

 

logo-finyo-bnl

tim

brigitte 
Dit zijn enkele
van de vele voorbeelden die laten zien hoe goed de kuur kan werken in de praktijk. De  persoonlijke resultaten kunnen variëren.

 

FAQs

 

Hoe lang duurt de Finyo Stofwisselingskuur?

De kuur begint met 2 dagen onbeperkt smullen. Daarna volgt de dieetfase van 21 dagen, en dan de stabilisatiefase van 21 dagen. In totaal duurt de kuur dus 44 dagen.

Hoeveel kost de Finyo Stofwisselingskuur?

De kuur is waarschijnlijk voordeliger dan je denkt. De prijs hangt af van het programma wat je boekt, ifnormeer daarom direct bij ons. 

Hoeveel kan ik afvallen?

Mannen vallen meestal iets meer af dan vrouwen. In totaal kunnen mannen 10-12% en vrouwen 8-10% van hun lichaamsgewicht verliezen. Wij informeren u dat dit geen streng wetenschappelijke gegevens zijn, maar ervaringswaarden uit de praktijk zijn die ook in de literatuur over het hCG-dieet worden genoemd.

Is het innemen van hCG niet schadelijk?

Natuurlijk moet er altijd kritisch worden gekeken naar het innemen van “echte” hormonen. Hormonen hebben namelijk al in lage doseringen gevolgen voor het hele organisme. Bij de Finyo stofwisselingskuur gebruik je uitsluitend de homeopathische hCG-korrels. Hierin is het hormoon feitelijk niet meer aanwezig, maar alleen de informatie hiervan.

Is de werking van homeopathisch bereide hCG wetenschappelijk bewezen?

Homeopathie moet deze kritiek al bijna tweehonderd jaar aanhoren: artsen beweren dat homeopathie alleen al door de sterke verdunning van de werkzame stoffen niet kan helpen. Daar staat tegenover dat homeopathie al tweehonderd jaar lang wereldwijd succesvol wordt toegepast. Bovendien zijn er vele onderzoeken die de werking van homeopathie in de praktijk bevestigen. Het ontbreekt alleen aan wetenschappelijke onderzoeken die de werking van de zuivere geneesmiddelen bevestigen.

Wie mag de kuur niet doen (risicogroepen)?

Kinderen, zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven, wordt afgeraden de Finyo stofwisselingskuur te doen.

Als je last hebt van galstenen kan de vetarme voeding de symptomen verergeren. Bespreek dit voor je aan de kuur begint met een arts.

Als je diabetes (type 1), een auto-immuunziekte of schildklieraandoening hebt, raden wij aan je tijdens de Finyo stofwisselingskuur te laten begeleiden door de behandelende arts.

Bij een vergrote schildklier kan er in heel enkele gevallen tijdens de hCG-inname sprake zijn van een verhoogde hartslag en hartkloppingen. Stop in dat geval met de hCG-inname en neem contact op met de behandelende arts. Bij mensen met chronische ziektes leidt een gewichtsafname in veel gevallen tot een verbetering van de symptomen. Consulteer echter wel een arts voordat je aan de kuur begint en bespreek contra-indicaties en de begeleiding tijdens de stofwisselingskuur. Door hCG in te nemen, kunnen aandoeningen als diabetes type 2, hoge bloeddruk, reuma en een verhoogd cholesterol verbeteren. Mogelijk moet medicatie hierop worden aangepast. 

Meer informatie vind je op www.finyo.com

 

Lokaal afslanken met slim belly en slim legs

Verander je probleemzones in lievelingszones – gezond, verantwoord en snel met de Airpressure Bodyforming Methode!

Het Airpressure-Bodyforming-Concept verhoogt met twee wisselende drukkamers de bloedcirculatie in de probleemzones. Door de werking van de wisselende druk op het weefsel in combinatie met conditietraining wordt de huid en vetlaag van deze zones beter doorbloed. Dit zorgt voor snel en zichtbaar resultaat.

 

 

Meer
Slim Legs met SpiraloSkin®-Technologie

De nieuwe gepatenteerde SpiraloSkin®- technologie zorgt voor een unieke massagewerking rond de billen en bovenbenen. In de broek is wel 25 meter siliconen slang verwerkt. De spiraal zorgt voor een lichte wisseldrukmassage waardoor tijdens het sporten de doorbloeding van bovenbenen en billen gestimuleerd wordt.


Slim Belly en Slim Legs kun je dragen tijdens je training op de cardiotoestellen en groepslessen.

 

 

Dit kun je bereiken

  • Minder omvang bij de buik, benen en billen
  • De huid word strakker en elastischer
  • Zwangerschapsstrepen kunnen verminderd worden

 

> Probeer Slim Belly uit

 

 

Peter de Koning,
8 maanden lid bij Mobilé

„Ik ben blij dat ik de stap genomen heb. Naast dat mijn buikomvang 12 cm minder is, voel ik mij een stuk beter in mijn vel.“

Petra de Smit,
3 jaar lid bij Mobilé

„Het werkt! Je valt precies op de goede plekken af. Ik kan het iedereen aanbevelen. Vooral na de zwangerschap!“

 

 

Zo werkt het

Verander je probleemzones in lievelingszones - gezond, verantwoord en snel!
De methode bestaat uit:

• Lichte conditietraining, 2-3 keer per week à 30-40 minuten op
gebruiksvriendelijke conditie-apparatuur
• Gebruik van de Slim Belly of Slim Legs voor doelgerichte doorbloeding van de probleemzones
• Bewezen succesvolle voedingsrichtlijnen

 

funktion-abc-neu-nlbe

 

 

De werking van Slim Belly en Slim Legs is al uitgebreid in de praktijk getest en de resultaten van de duizenden deelnemers spreken voor zich. Nu is de werking van de Airpressure Bodyforming methode wetenschappelijk bewezen. Check voor meer info: www.slim-belly.com

 

 

 

FAQs

 

Voor wie is het programma geschikt?

Voor mannen en vrouwen in alle leeftijden met overgewicht tot 20 kilo. Maar ook voor mensen zonder overgewicht is de methode geschikt om de probleemzones lokaal aan te pakken of de huid te verbeteren.

Moet ik honger lijden?

Nee, je kunt voldoende eten. Je krijgt voedingsrichtlijnen met praktische tips voor in het dagelijks leven, en hoeft geen dieet te volgen.

Is de training ook echt gezond?

Ja, bij Airpressure Bodyforming hoef je geen pillen te slikken en word je ook niet onderworpen aan elektrische prikkels. De methode kent geen indicaties en wordt aanbevolen door veel artsen. De conditietraining versterkt bovendien de cardiovasculaire systemen en het immuunsysteem..

Moet ik lid worden voor langere tijd?

Nee, het is mogelijk om een kuur van 4 weken te boeken.

Ik ben ongetraind, gaat het me lukken?

Je gaat weliswaar zweten, maar de training is niet te intensief, zodat ook volledig ongetrainde mensen met het programma kunnen meedoen.

 

Word ik tijdens het programma goed begeleid?

Ja, er staan professionele opgeleide specialisten voor je klaar die je volledig wegwijs maken.

Heb ik speciale sportkleding nodig?

Nee, een trainingsbroek, een T-shirt en een paar gympen waar je je lekker in voelt en je je goed in kan bewegen. Vergeet geen handdoek mee te nemen.

Zijn de voedingsrichtlijnen geschikt voor het dagelijks leven?

Ja, deze zijn voor iedereen eenvoudig toe te passen. In principe gaat het erom vetarme voeding met ook iets minder koolhydraten te nemen.

Krijg ik er ook mijn zwangerschapsstrepen mee weg?

Veel vrouwen zijn heel positief over het resultaat omdat de wisseldruk de doorbloeding stimuleert en ongeveer net zo werkt als een lymfedrainage.

Hoe voelt de wisseldrukmassage aan?

ls een aangename massage, probeer het maar eens!

Kan ik tegelijkertijd met mijn partner trainen?

Ja, we hebben meerdere stations waar je met de Airpressure Bodyforming methode kunt trainen.

Kan ik ook meedoen met de groepslessen?

Ja, dat is mogelijk tegen een kleine extra vergoeding.