Groepslessen

Body Shape

Body Shape

Een efficiënte trainingsmethode, gericht op de verbetering van het lichaamscontour. Er worden oefeningen gegeven die de spierkracht, houding en spier-uithoudingsvermogen verbeteren. Afwisselend worden dynamische en statische grondoefeningen gedaan.

Kenmerkend voor Body Shape is dat alle spieren en spiergroepen worden getraind zodat de gehele lichaamsconditie verbeterd, en je figuur er daardoor beter uitziet. Het doel van Body Shape is om alle spiergroepen van het lichaam te versterken d.m.v. training op muziek met een rustig tempo waarbij de training is gericht op spier – uithoudingsvermogenen – weerstandtraining.

Pilates

Pilates

Met Pilates verbeter je jouw kracht, flexibiliteit en balans. Je ontwikkelt lange en sterke spieren en je versterkt je innerlijke core om je wervelkolom te ondersteunen.

Senior Fit


Senior Fit

In een ontspannen en aangename sfeer, werkt u aan u algehele conditie. Senior Fit is een gevarieerde bewegingsactiviteit voor senioren.

Samen bewegen in groepsverband is niet alleen gezond maar ook gezellig. Uit onderzoek blijkt dat senioren die regelmatig bewegen een hogere kwaliteit van leven hebben, meer gezonde levensjaren, langer hun zelfstandigheid behouden en minder risico lopen om te vallen.

Naast deze lange termijn effecten ziet u ook direct al resultaat. U gaat zich fitter en energieker voelen en dat merkt u al snel in uw dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen, wandelen, fietsen, traplopen etc.

De les wordt gegeven door een ervaren fitnessinstructeur.
Tijdens de groepslessen van senior fit wordt er aandacht besteed aan:

– Beweeglijkheid van de gewrichten
– Uithoudingsvermogen en conditie
– Coördinatie
– Versterken en onderhouden van de spieren

Gratis Proefles

Maak kennis met Mobilé

Spinning

Spinning

Spinning kan het beste worden omschreven als één van de meest effectieve aerobische workouts op een speciale spinningbike. Op motiverende muziek en onder begeleiding van de instructeur fiets u door de training van een uur. Oefeningen bestaan uit het afwisselen van de weerstand, zittend of staand fietsen op het (snellere of langzamere) ritme van de muziek, het trekken van sprintjes en het beklimmen van heuvels of bergen.

Na afloop van de les ben je geen meter vooruitgekomen, maar heb je wel vele calorieën verbrand! Spinning zorgt voor:

  • Getrainde spieren
  • Een verbeterde conditie
  • Een betere doorbloeding

Zorg dat je goed bent voorbereid:

  • Comfortabele sportkleding
  • Een flesje water een handdoek
  • Een speciale fietsbroek (aanbevolen)
  • Speciale spinningsschoenen (aanbevolen)
  • Een Hartslagmeter (aanbevolen)

Onze spinning fietsen zijn voorzien van SPD-pedalen. Het is dus mogelijk om met speciale fietsschoenen te spinnen. Je kunt ook gewone sportschoenengebruiken.

Een spinningles is ook een ideaal alternatief voor wielrenners, mountainbikers of zelfs hardlopers tijdens de wintermaanden.

Yoga


Yoga

Yoga is een unieke oefenmethode. Het isallesbehalve zweverig.Fysiekgezien komt heel het lijf aan bod, doorde verschillende houdingen wordt hetlichaam krachtiger, soepeler en ruimer.
Je lichaamshouding verbetert en daardoor hebje meer energie, ontstaat bewustwording en kom je(weer) lekker in je vel.

Zumba


Zumba

ZUMBA Swingende cardio work out op opzwepende Latijns Amerikaanse muziek. Calorie verbranding, spieropbouw en conditietraining allemaal in 1 les. Het is makkelijk te volgen, geen ingewikkelde pasjes en dus voor iedereen geschikt!

Gratis proefles