Krachttraining

Niet alleen voor bodybuilders

Dat je van krachttraining mooi, slank en sterk wordt is alom bekend. Bij Fitness Mobilé vind je hier alles voor: oefeningen, voedingstips en trainingsschema’s. Op basis van je fitness ervaring, je fitness doel en je trainingsfrequentie maken we een work-out. Na enige tijd kent je lichaam de oefeningen en veranderen we het schema om weer meer resultaat te behalen.

Meer spiermassa

Je kunt al resultaten zien en merken als je drie keer per week 30 minuten spier opbouwende oefeningen doet. Doe dit in combinatie met een goede warming-up op een cardio toestel en je gaat de goede kant op. Zo word je lichaam een verbrandende machine.

Functional Training

Functional Training is hét revolutionaire trainingsprogramma dat sporten spannend, uitdagend, motiverend en vooral leuk maakt voor iedereen! Functional training wordt gegeven in kleine groepen van 2 tot 15 deelnemers waarbij gestimuleerd wordt om op een natuurlijke manier te bewegen.

XL Cross

XL Cross, een korte, intensieve groepsles van 60 minuten in de fitnesszaal. Samen met een groep van 5-15 personen werk je met je eigen trainer aan conditie, kracht en vetverbranding.

De inhoud van de les wisselt maandelijks dus het blijft steeds verrassend en gevarieerd. Kort en krachtig, hoge intensiteit en leuk om te doen.

KettleBells

(onderdeel van XL Cross)

Niet alleen maar krachtsporters, maar ook atleten die op zoek zijn naar sportspecifieke training weten de weg naar de kettlebells vaker te vinden. Deze workout is geen hype, maar een wetenschappelijk onderbouwde training waarvan bewezen is dat het de kracht, snelheid, coördinatie en core stability (stabiliteit van de rompspieren) verbetert.

Battle Ropes

(onderdeel van XL Cross)

Bouw je spieren op met battle ropes! Ze zijn een ideaal voor iedereen die droge massa wil opbouwen. De reden dat ze zo effectief zijn is dat ze iedere arm onafhankelijk trainen, waardoor krachtsverschil tussen links en rechts wordt tegengegaan terwijl je spieren meer vorm krijgen. Ze zorgen ook nog eens voor een intensieve cardiotraining.

Circuittraining

Train sneller, slimmer en met meer resultaat dan conventionele fitnesstraining. Wil je wat kilo’s kwijt? Heb je genoeg van die pijn in je rug? Wil je fitter, vitaler en zonder klachten door het leven gaan? Meld je dan aan voor een kennismakingstraining circuittraining.

Eenvoudig en effectief!

Gratis proefles