Privacybeleid: klik op activeren om deze plug-in te laden. Bij activatie worden gegevens aan Facebook doorgegeven.

Welk resultaten bereik ik met fitness?

Algemeen kunnen we deze vraag beantwoorden met: „Fitness maakt gelukkig.“En daarnaast ook: „Fitness stabiliseert het cardiovasculaire systeem.“ en „Fitness beschermt tegen ziekte en vroegtijdige veroudering.“ Klopt allemaal, desondanks is het antwoord op deze vraag voor iedereen anders. Het verschilt per persoon en doelstelling wat fitness voor jou kan betekenen. We kunnen met zekerheid stellen dat fitnesstraining jou gezonder maakt en daarnaast ook leuk is! Hoe kom je hier achter? Probeer het uit!


> gratis proefweek

 

 

 

Conditietraining

Voor cardiotraining kan je kiezen uit de meest uiteenlopende toestellen zoals loopbanden, crosstrainers, fietsen en roeitoestellen. De computergestuurde intervalprogramma's die automatisch aanpassen aan je hartslag maken de training uniek en ongelooflijk effecctief. 

  • Of je nu wilt afslanken
  • stress wilt afbouwen
  • je conditie wilt verbeteren
  • of gewoon fitter wilt worden
  • met een doelgerichte conditie-workout is alles mogelijk.

> meer info

 

 

Afvallen en een mooi figuur

Wil je graag afvallen? Zoek je begeleiding en hulp om een gezonder eetpatroon krijgen of heb je gewoon een stok achter de deur nodig?

Meld je aan voor een afslankprogramma van Mobilé. Profiteer van de begeleiding om kilo's te verliezen en een strakker lichaam te krijgen. Zodat jij snel je doel behaalt.

 

> meer info

 

 

Kracht & Spieren

Dat je van krachttraining mooi, slank en sterk wordt is alom bekend. Bij Mobilé vind je hier alles voor: oefeningen, voedingstips en trainingsschema's. Op basis van je fitness ervaring, je fitness doel en je trainingsfrequentie maken we een work-out. Na enige tijd kent je lichaam de oefeningen en veranderen we het schema om weer meer resultaat te behalen. 

> meer info

 

gratis proefLES

Maak kennis met Mobilé

> AANVRAGEN